Aedvilja püreesupp

1) Haki 100g porrulauku. Võta peotäis spinatit, hakitud porrulauk ja pane potti. Lisa oliiviõli ja kuumuta!

2) Lisa pakk Food Studio Aedviljapuljongit (750ml) ja lase keema. Lisa 100g brokkoliõisikuid ja keeda kuni brokkoli on pehme!

3) Püreesta saumikseriga, pane tagasi tulele ning lase keema. Kui hakkab keema, on supp valmis!

4) Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri!

Borš

1) Haki 1 keskmise suurusega sibul. Haki 1 keskmise suurusega porgand kuubikuteks. Pane nad potti ja lisa natuke oliiviõli praadimiseks.

2) Tükelda 3 keskmise suurusega kartulit. Lisa potti pakk Food Studio Kanapuljongit (750ml) ja tükeldatud kartulid. Keeda natuke, vahel eemaldades vahtu.

3) Lisa 100g hapukapsast ja keeda kuni kapsas on pehme. Kui kapsas on pehme, lisa 100g riivitud keedetud peeti. Kuumuta keemiseni, maitsesta soola ja pipraga ja serveeri!

Frikadellisupp

1) Haki 1 sibul. Haki 2 porgandit kuubikuteks. Pane nad potti ja lisa natuke oliiviõli praadimiseks!

2) Tükelda 3 kartulit. Lisa pakk Food Studio Veisepuljongit (750ml) ja tükeldatud kartulid potti. Keeda kuni kartulid on pehmed!

3) Lisa 150g frikadelle. Maitsesta soola ja pipraga, kuumuta keemiseni ja serveeri!

Kaalikapüreesupp

1) Tükelda 300g kaalikat kuubikuteks. Pane nad ahjuplaadile küpsetuspaberi peale ning lisa neile oliiviõli. Küpseta ahjus 200C juures umbes 10 minutit.

2) Pane küpsetatud kaalikas potti ning lisa pakk Food Studio Kanapuljongit (750ml). Keeda kaalikas pehmeks. Kui kaalikas on pehmeks keenud, mikserda saumikseriga püreeks. Lisa 200ml 35% rõõska koort.

3) Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta keemiseni ja serveeri!

Kalasupp

1) Tükelda 2 porgandit kuubikuteks. Haki 1 sibul. Pane nad potti ja lisa oliiviõli. Kuumuta! Tükelda 3 kartulit ja 100g porrulauku! Lisa potti pakk Food Studio Kalapuljongit (750ml). Lisa 100g riisi ja lase keema!

2) Lisa tükeldatud kartulid ja porrulauk. Kui kartul ja riis on pehmed, lisa 150g tükeldatud lõhefileed. Kuumuta keemiseni, maitsesta soola ja pipraga ning serveeri!

Kukesupp

1) Lõika 300g kana kintsuliha väikesteks tükkideks. Pane natuke oliiviõli potti ja viska sisse tükeldatud kanaliha, prae natuke ning siis alles maitsesta soola ja pipraga.

2) Lisa pakk Food Studio Kanapuljongit (750ml), kuumuta ning vahel eemalda tekkinud vahtu. Lisa 100g nuudleid. Kuumuta kuni nuudlid on valmis ja serveeri!

Hakkliha-köögiviljasupp

1) Võta mõned brokkoliõisikud, haki 100g porrulauku. Vala potti natuke oliiviõli ning lisa 150g hakkliha. Prae ja maitsesta soola ja pipraga. Lisa pakk Food Studio Kanapuljongit (750ml).

2) Lisa hakitud porrulauk, 50g nuudleid. Lase keema, eemalda natuke tekkinud vahtu. Viiluta üks paprikas ning lisa paprikas ja brokkoli potti. Kuumuta sobiva küpsusastmeni ja serveeri!

Porgandi püreesupp kookospiimaga

1) Tükelda 300g porgandeid. Pane nad potti koos oliiviõliga ning kuumuta natuke. Lisa üks pakk Food Studio Aasia puljongit (750ml) ja lase keema kuni porgand on pehme.

2) Mikserda saumikseriga porgandid püreeks. Lisa 300-400ml kookospiima ja sega läbi. Kuumuta keemiseni ja serveeri! Võid puistata peale natuke musta pipart!

Vürtsikas kõrvitsa püreesupp

1) Lõika 300g puhastatud kõrvitsat kuubikuteks. Aseta nad ahjuplaadile küpsetuspaberi peale ning vala peale natuke oliiviõli. Küpseta ahjus 200C juures umbes 10 minutit. Puhasta ja haki umbes 50g ingverit. Haki ka paar tšillikauna.

2) Pane hakitud ingver ja tšillikaun potti koos oliiviõliga. Prae natuke ja lisa pakk Food Studio Kanapuljongit (750ml). Lisa küpsetatud kõrvitsatükid ning keeda nad pehmeks. Mikserda saumikseriga püreeks.

3) Maitsesta soola ja pipraga, lase uuesti keema ja serveeri!

Kala-krevetisupp

1) Haki 100g porru valget osa ja mõned seened. Pane potti natuke oliiviõli ning lisa hakitud porru ja seened. Prae natuke! Lisa pakk Food Studio Aasia puljongit (750ml). Lase keema ja lisa üks klots ramen nuudleid.

2) Kui nuudlid on valmis, siis lisa 150g tükeldatud lõhefileed ja mõned tiigerkrevetisabad ning kuumuta keemiseni. Serveeri koos paari kõvaks keedetud munaga ning puista peale musta pipart!