Puljong on supi kõige olulisem osa, mis annab roale maitse ja välimuse. Õiget puljongit keedetakse ligi 12 tundi. Food Studio kokad on Sind sellest säästnud ja valmistasid ise ehtsa koduse puljongi kasutades maksimaalselt Eesti toorainet. Sina lisa vaid köögiviljad ja nuudlid. Sobib hästi ka risotode, smuutide ja teiste roogade põhjaks. Või keeda muna ja serveeri puhta puljongina. Vett ei ole vaja lisada, vala lihtsalt potti ja valmis ta ongi!

2017 pärjati Kanapuljong Rahva Lemmiku tiitliga võistlusel Eesti Parim Toiduaine!

LAKTOOSI- JA GLUTEENIVABA

Koostisosad: Kanapuljong (vesi, kanakondid ja -tiivad, sibul, porgand, petersellijuur, oliiviõli, loorber, must pipar), meresool

Toitumisalane teave 100 ml kohta keskmiselt:

Energiasisaldus 45kJ/11kcal
Rasvad 0,1 g
millest küllastunud rasvhappeid 0,02 g
Süsivesikud 0,7 g
millest suhkruid 0,5 g
Valgud 1,9 g
Sool 0,7 g

Säilitustingimused: säilitada pakendil näidatud kuupäevani temperatuuril +2..+6°C Avatult säilib temperatuuril +2...+6˚C kolm ööpäeva

750 ml